Suomen Täsmäkorjaus - Smart Repair   Autojen pintavauriokorjaukset ja tummennuskalvot

Nopeasti, edullisesti ja laadukkaasti

Pyydä tarjous - Smartrepair  


ETUSIVU INFO HINNASTO TOIMIPAIKAT YRITTÄJÄKSI YRITYSTOIMINTA TARJOUSPYYNTÖ

Verhoiluvauriot

Auton ulkoisten kolhujen ja naarmujen lisäksi vahinkoja sattuu myös auton sisätiloissa. Kojelaudan naarmut, ovipaneelien hankaumat ja penkin repeämät ovat usein suuri päänvaiva, koska niiden korjaaminen voi tulla kalliiksi. Auton penkin korjaus tarkoittaa esimerkiksi usein sitä, että koko penkki pitää verhoilla uudestaan, joka tarkoittaa suurta ja kallista kunnostusta.n SMART- menetelmällä hankauman korjaus, kojetaulun korjaus, penkin verhoilun korjaus sekä naarmujen korjaus saadaan tehtyä helposti ja kustannustehokkaasti.

Autojen sisätiloissa käytetään usein monta eri materiaalia jotka jokainen vaativat oman korjausmenetelmän. Alla lisää tietoa eri materiaalien pienkorjauksista:

Nahka ja keinonahka

Nahka-, vinyyli- ja kojetaulukorjaukset tehdään joko kopioimalla kuvio tai tekemällä se kohokuviointiaineella. Kohta maalataan vinyyli- tai nahkavärillä ja häivytetään ympäristöönsä. Maalin kiiltoa pystymme muuttamaan tarvittaessa. Korjauksiin kuuluu mm. nahkapenkin naarmujen korjaus, hankauman korjaus sekä ovipaneelien korjaus.

Muovi

Auton sisäosien muovikorjaukset onnistuvat SMART-menetelmällä erittäin kätevästi. Korjauskohteiksi soveltuvat lähes kaikki auton sisällä olevat muoviosat. Esimerkiksi kojetaulukorjaukset, jotka korjataan erikoisaineilla osia irroittamatta. 

Kaikki käytettävät puhdistus-/tartunta-/korjaus-/maaliaineet ovat muovikorjaukseen tarkoitettuja, emme esimerkiksi käytä normaaleja automaaleja joihin on lisätty joustoainetta. Korjauskohtaan tarvittava pintakuviointi häivytetään alkuperäiseen. Pystymme sävyttämään kaikki esiintyvät muovivärisävyt.

Kangas

Auton verhoilun korjaus onnistuu myös todella näppärästi! Sekoitamme kuitupulverista (44 eri värisävyä, joita voidaan vielä sekoittaa keskenään) ja liimasta seoksen, jolla vaurioitunut kohta täytetään. Tarvittaessa alle kiinnitetään vahvistus. Päälle ruiskutetaan pintanukka. Kohokuvioitu- tai monivärinen kangas tehdään vaiheittain. Korjattu kohta kestää vesipesua + 60°C asti.

Verhoiluvauriot - Smartrepair