Suomen Täsmäkorjaus - Smart Repair   Autojen pintavauriokorjaukset ja tummennuskalvot

Nopeasti, edullisesti ja laadukkaasti

Pyydä tarjous - Smartrepair  


ETUSIVU INFO HINNASTO TOIMIPAIKAT YRITTÄJÄKSI YRITYSTOIMINTA TARJOUSPYYNTÖ

Sovitko täsmäkorjausyrittäjäksi?

1. Oletko pitkäjänteinen ja omaat kohtuulliset kädentaidot?

Pintavaurioiden korjaaminen on taito. Kuten minkä tahansa taidon oppiminen, se vaatii harjoittelua. 2 viikon koulutuksessa opetamme kaikki tarvittavat tekniikat, mutta sinun on harjoiteltava tekniikoita itseksesi myös kurssin jälkeen. Harjoitus tekee mestarin! Tekniikat eivät ole vaikeita oppia, mutta vaativat kohtuullista kädentaitoa.

On hyvä muistaa että kaikilla on päiviä jolloin mikään ei tunnu onnistuvan. Pitkäjänteiset ihmiset eivät luovuta pienistä vastoinkäymisistä.

2. Onko sinun helppo ottaa kontaktia muihin ihmisiin?

Sinun ei tarvitse olla myynnin ammattilainen menestyäksesi täsmäkorjausyrittäjänä. Tosiasia kuitenkin on se, että ilman myyntiä ei yrityksesi pysy pitkään pystyssä. Sinun on säännöllisesti kierrettävä autoliikkeissä tarjoamassa palveluitasi. Tarvitset myös sitkeyttä – vaikka edellisellä kerralla et olisi saanut liikkeestä korjausta, sinun on mentävä uudestaan. Kohtelias ja asiakaspalveluhenkinen käytös yksityisasiakkaita kohtaan varmistaa sinulle töitä myös jatkossa.

3. Onko sinulla tarpeeksi pääomaa?

Saadaksesi rahoituksen yrityksen perustamiselle, sinulla on oltava omaa rahaa ainakin 5000 euroa. Lisäksi liiketoiminnan käynnistyminen vie muutamia kuukausia. Alussa sinulla ei ole vakiintunutta asiakaskuntaa ja korjausten teko vie kauemmin kuin kokeneilla korjaajilla. Sinun on pystyttävä turvaamaan elantosi myös näinä ensimmäisinä kuukausina, kun myyntitulot eivät vielä ole parhaat mahdolliset.
 
Mikäli vastasit ylläoleviin kysymyksiin myöntävästi ja olet kiinnostunut Smart-yrittäjyydestä, ota yhteyttä puhelimitse 041 591 102 tai www-lomakkeella.