Suomen Täsmäkorjaus - Smart Repair   Autojen pintavauriokorjaukset ja tummennuskalvot

Nopeasti, edullisesti ja laadukkaasti

Pyydä tarjous - Smartrepair  


ETUSIVU INFO HINNASTO TOIMIPAIKAT YRITTÄJÄKSI YRITYSTOIMINTA TARJOUSPYYNTÖ

Smart-korjausten edut

Nopeus

Aamulla tuotu auto voidaan yleensä hakea iltapäivällä pois - ei turhaa seisonta-aikaa. Osa korjauksista voidaan tehdä jopa odottaessa. Korjaukseen auton voi tavallisesti tuoda muutaman päivän sisällä ajanvarauksesta.

Edullisuus

Korjaamme vain vauriokohdan - työmäärämme on kilpailijoitamme pienempi, joka taas näkyy korjaushinnoittelussamme. Lopullisen hinnan annamme nähtyämme vaurion - asiakas tietää aina ennen korjausta, paljonko korjaus tulee maksamaan.

Ei bonusten menetystä

Monesti korjauksemme on halvempi kuin vakuutuksen omavastuuosuus, näin palveluitamme käyttämällä säästyy bonusten menetyksiltä, joten edullisen korjaushinnan lisäksi voit säästää tuntuvasti myös vakuutusmaksuissa.

Huomaamattomuus

Korjaamme vain vauriokohdan - korjaus häivytetään ympäristöön, näin se ei erotu sävy / kiilto tms. eroina. Vanhennamme tarvittaessa uuden korjauksen muun pinnan näköiseksi.

Takuu

Takaamme tekemämme työn ja annamme korjauksille vuoden takuun.

Korjaus asiakkaan luona

Tarvittaessa tulemme korjaamaan vaurion asiakkaan luokse.

Osaa ei irroteta

Pystymme korjaamaan vaurioituneen kohdan irroittamatta koko osaa. Näin vältytään osan uudelleen kiinnitykseen liittyviltä korroosio- ja sivuääniriskeiltä.

Laatu

Toimimme laatujärjestelmämme mukaan, minkä avulla voimme taata korjaustöiden tasaisen ja korkean laadun.

Ympäristöystävällisyys

Vaurioitunutta osaa ei korjaustemme ansiosta heitetä pois - varsinkin muovit ja tuulilasit ovat suuri ympäristöhaitta. Käytämme maalikorjauksissamme vesiohenteisia maaleja, jolloin haitallisia liuotinhyöryjä ei pääse ilmaan. Koska korjaamme vain vauriokohteen, käytämme minimaalisen määrän maalia - usein vain n. 4-10 grammaa - perinteiset maalaamot käyttävät jopa kymmenkertaisen määrän otsonikerrosta vaurioittavaa maalia saman lopputuloksen saavuttamiseksi.