Suomen Täsmäkorjaus - Smart Repair   Autojen pintavauriokorjaukset ja tummennuskalvot

Nopeasti, edullisesti ja laadukkaasti

Pyydä tarjous - Smartrepair  


ETUSIVU INFO HINNASTO TOIMIPAIKAT YRITTÄJÄKSI YRITYSTOIMINTA TARJOUSPYYNTÖ

Maalipintavauriot ja pienet lommot

Vaikka olisimme kuinka varovaisia tahansa, joskus autolla ajaessa sattuu pieniä vahinkoja. Pienet kolhut, naarmut ja lommot ovat usein suuri päänvaiva, koska niiden korjaaminen voi tulla kalliiksi. Maalipintojen korjaus voi tavallisilla menetelmillä tarkoittaa, että oveen tullut naarmu tai lokasuojan kolhu vaatii koko oven maalausta tai koko lokasuojan vaihtamista. Lokasuojan korjaus SMART-menetelmällä on kuitenkin erittäin nopeaa ja helppoa. Kolhun korjauksen jälkeen lokasuojan maalaus voidaan hoitaa vain sille alueelle jossa korjaus on tehty. 

Käytämme tätä samaa pintavaurion korjaus menetelmää lommon korjaus sekä naarmun korjaus tapauksissa. Pienet lommot oikaisemme pintaoikaisumenetelmällä, jolloin auton eristemassat eivät vahingoitu. Korjausalueen pohjakäsittelyn jälkeen sekoitamme auton värikoodin mukaan häivytystä varten valmistetut maalit.

Ruiskutuksen, häivytyksen ja infrapunakuivatuksen jälkeen pinta viimeistellään (kiillotus tai himmennys) ympäristönsä kaltaiseksi. Lopputulos on kuin auton vauriota ei olisi koskaan ollutkaan! 

Maalipintavauriot - Smartrepair