Suomen Täsmäkorjaus - Smart Repair   Autojen pintavauriokorjaukset ja tummennuskalvot

Nopeasti, edullisesti ja laadukkaasti

Pyydä tarjous - Smartrepair  


ETUSIVU INFO HINNASTO TOIMIPAIKAT YRITTÄJÄKSI YRITYSTOIMINTA TARJOUSPYYNTÖ

Asiakasinfo

SMART-Korjausten edut

Erikoistekniikkamme mahdollistavat nopean ja edullisen pintavaurio korjauksen. Korjaamme vain vauriokohdan eikä korjattavaa osaa tarvitse irrottaa, mikä säästää aikaa ja kustannuksia. Uskomme 100% omaan laatujärjestelmäämme ja vauriokorjauksille annetaankin vuoden takuu. Lue täältä lisää eduista.

Korjauskohteet

Olemme erikoistuneet erilaisten pienvaurioiden korjauksiin. Korjaamme muoviosissa (puskurit, kojetaulut, yms.) esiintyvät naarmut ja halkeamat; sisäverhoilussa (kangas-, nahka- ja keinonahka) olevat viillot ja tupakanreiät, alumiiniosissa (matkailuautot, alumiinivanteet) olevat pintavauriot sekä kivenhakkaamat ja halkeamat tuulilaseissa. Lisäksi korjaamme kaikenlaiset maalipintavauriot sekä asennamme tummennuskalvoja autolaseihin.

Lisätietoa eri korjauskohteista löydät alla olevien linkkien avulla:

Hinnoittelu

Koska korjaamme vain vauriokohdan ja säästämme näin materiaaleissa ja työajassa, pystymme toimimaan kilpailijoitamme edullisemmin. Ohjeellisen hinnaston näet täältä. Ota yhteyttä paikkakuntasi Smart-korjaajaan ja pyydä tarjous.

Asiakkaat

Asiakkainamme on yksityishenkilöiden lisäksi autoliikkeitä, vakuutusyhtiöitä, autovuokraamoita, kuljetusliikkeitä ja laivayhtiöitä.